Politika privatnosti


Icon inovate j.d.o.o. će:

Osigurati zaštitu osobnih podataka kupcima prikupljanjem samo potrebnih, osnovnih informacija kupaca/kupaca potrebnih za ispunjavanje obveza poduzeća prema njima.

Informirati kupce o tome kako koristi prikupljene podatke, redovito dajući klijentima mogućnost odabira načina korištenja svojih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja o uklanjanju imena s popisa ljudi koji se koriste za marketinške kampanje

Korisničke podatke držite dostupnim samo zaposlenicima kojima su ove informacije potrebne za obavljanje posla. Svi zaposlenici Icon inovate j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kao korisnik internetske trgovine morate zadržati podatke o pristupu i ograničiti pristup računalu. Ne možete dijeliti pristupne podatke s drugim osobama.

Korištenje kolačića

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili funkcionalnost i jednostavnost korištenja web stranice naše trgovine. Nastavkom korištenja web-mjesta Kulen.hr pristajete na korištenje kolačića. Kolačići na našoj web stranici koriste se za prijavu u naš sustav trgovine, odabir valute u trgovini i spremanje odabranih proizvoda u košaricu.

 Ova web stranica nudi newsletter ili email pretplate i kolačići se mogu koristiti za pamćenje ako ste već registrirani i da li će vam pokazati određene obavijesti koje bi mogle vrijediti samo za pretplaćenim/ne pretplaćenim korisnicima. Kada pošaljete podatke kroz obrazac, kao što su oni pronađeni na stranicama kontakata ili obrasci komentara, kolačići mogu biti postavljeni da bi se sjećali vaših korisničkih detalja za buduću korepodenciju. Kako bismo vam pružili bolje iskustvo na ovom web-mjestu, pružamo vam funkcionalnost za postavljanje preferenci za način na koji se ovo web-mjesto izvodi kada ga koristite. Kako biste se sjećali vaših preferenci, moramo postaviti kolačiće tako da se te informacije mogu koristiti kad god ste u interakciji s stranicom a koje se odnosi na vaše preference.

Google Analytics

Naša web-mjesta koriste funkcije za Remarketing u Google Analyticsu zajedno s funkcijama preko uređaja Google AdWordsa. Davatelj usluga je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043. Ova funkcija omogućuje povezivanje ciljanih oglašivačkih grupa kreirane pomoću Google Analyticsa za Remarketing na funkcije na više uređaja Google AdWordsa. Prema tome, prilagođene reklamne poruke koje se temelje na kamatama, koje su prilagođene vama, ovisno o vašem prethodnom korištenju i ponašanju na krajnjem uređaju (mobilni telefon, na primjer), prikazani su i na drugim vašim krajnjim uređajima (tablet ili PC, na primjer) . Ako ste dali odgovarajuću suglasnost, Google u tu svrhu povezuje vašu povijest preglednika web i aplikacije s vašim Google računom. Na taj način iste osobne poruke oglašavanja mogu se sinkronizirati na bilo kojem krajnjem uređaju koji se prijavite pomoću Google računa. Da bi podržao tu funkciju, Google Analytics prikuplja Googleove korisničke ID-ove koji su provjereni, koji su privremeno povezani s našim podacima Google Analyticsa kako bi definirali i kreirali ciljne grupe za oglašivačke kampanje na više uređaja. Remarketing na više uređaja/ciljanje možete uključiti u bilo kojem trenutku onemogućavanjem prilagođenih oglasa na svojem Google računu; Slijedite donju vezu da biste to učinili: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=en.

Facebook pixel

Naša web stranica koristi Facebook pixel za mjerenje konverzija s Facebooka Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304 (' Facebook '). To se može koristiti za praćenje ponašanja posjetitelja web stranice nakon što su kliknuli Facebook oglas i preusmjeren na web-mjesto dobavljača. Posljedično, učinkovitost Facebook oglasa može se procijeniti u svrhu statistike i istraživanja tržišta, a buduće oglase oglasa mogu se optimizirati. Prikupljeni podaci anonimni su nam kao operator ove internetske stranice; Ne možemo donijeti zaključke o identitetu korisnika. Međutim, podaci se spremaju i obrađuju na Facebooku; Stoga je moguće povezati se s odgovarajućim korisničkim profilom, a Facebook može koristiti podatke za vlastite potrebe oglašavanja u skladu s politikom Facebooka za korištenje podataka. Kao rezultat toga, Facebook može omogućiti isporuku oglasa na i izvan Facebook stranice. Kao operator naše web stranice, ne možemo utjecati na ovu upotrebu podataka. Dodatne informacije o zaštiti privatnosti možete pronaći u Facebook politici privatnosti: https://www.facebook.com/about/privacy/. Možete onemogućiti i funkciju remarketing "Prilagođena publika" u postavkama oglasa na https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Morate biti prijavljeni na Facebooku da to učinite. Ako nemate Facebook račun, možete onemogućiti oglašavanje na temelju korištenja Facebooka na internetskoj stranici Europskog saveza za interaktivne digitalne oglase: http://youronlinechoices.eu/.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak pojedinosti koje kolačiće treće strane možete susresti putem ovog web-mjesta.

Ova web-lokacija koristi Google Analytics koji je jedan od najraširenijih i pouzdanijih analitičkih rješenja na webu jer nam pomaže razumjeti kako koristite web-mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko dugo vremena provodite na web stranici i stranice koje posjećujete kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj.

Analitika treće strane koristi se za praćenje i mjerenje upotrebe ovog web-mjesta kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljive sadržaje. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko dugo vremena provodite na web-mjestu ili stranice koje posjećujete, što nam pomaže da razumijemo i možemo poboljšati web-mjesto za vas. Također koristimo društvene medije i njihove gumbe i/ili dodatake na ovom mjestu koje vam omogućuju da se povežete sa svojom društvenom mrežom. Za njih će raditi na sljedećim društvenim mrežama, uključujući; LinkedIn, Instagram i Vimeo postavit će kolačiće kroz naše web stranice koje se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj stranici ili doprinositi podacima koje drže za različite namjene opisane u njihovim pravilima o privatnosti.

Otkrivamo li informacije vanjskim strankama?

Ne prodajemo, trguju ili na neki drugi način prebacujemo na vanjske strane vaše osobne podatke. To ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u vođenju naše internetske stranice, vođenju poslovanja ili servisiranja, sve dok se te stranke slažu da će te informacije biti povjerljive. Također možemo objaviti vaše podatke kada vjerujemo da je puštanje primjereno u skladu sa zakonom, provoditi naše politike web stranice ili zaštititi naše ili druga prava, imovinu ili sigurnost. Međutim, informacije o posjetiteljima koje nije moguće identificirati mogu se dostaviti drugim strankama za marketing, oglašavanje ili druge namjene.

Vaš pristanak

Koristeći naše stranice, pristajete na naše web stranice pravila o zaštiti privatnosti.


Language
Croatian (croatia)
Open drop down