Naručivanje i plaćanje


Cijene proizvoda 

Cijene izražene na Internet trgovini Kulen.hr su cijene artikala po komadu (sustav izračunava finalnu cijenu s PDV-om ovisno o odabranom artiklu i pripadajućoj težini). Cijene svih proizvoda u online trgovini Kulen.hr su izražene s uključenim PDV-om, dok je za zemlje EU prikazana cijena konačna cijena koja će se naplatiti. Icon inovate j.d.o.o. zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave.

Sati pohrane

Proizvodi iz online ponude mogu se naručiti i kupiti putem online trgovine www.kulen.hr. Radno vrijeme Ponedjeljak-nedjelja: 0:00-24:00 h.

Načini plaćanja

Plaćanje po isporuci: Naručeni proizvodi mogu se platiti gotovinom po isporuci samo za kupce unutar Republike Hrvatske.

Bankovni transfer: za poduzeća (prijenos). Odabirom ovog načina plaćanja, nakon naručivanja proizvoda, kupac će primiti e-mail s potvrdom narudžbe i s ponudom za plaćanje. Nakon uspješnog plaćanja kupac mora odmah poslati kopiju potvrde/plaćanja za platni listić kako bi isporučili robu na vrijeme, putem e-maila.

Kreditna/debitna kartica putem internetskog dućana:

preporučuje se tvrtkama i osobama koje plaćaju kreditnom karticom i debitnom karticom na internetu. Nakon potvrde narudžbe, korisnik se preusmjerava na Mollie internetsku adresu na kojoj se vrši plaćanje jednokratnom transakcijom. Prihvaćene kartice su: MasterCard®, Maestro®, American Express, Visa. Ovisno o vrsti kartice, tijekom postupka naplate bit će potrebno navesti sljedeće podatke: podatke o autentičnoj kartici (broj kartice, razdoblje valjanosti, e-mail, troznamenkasti sigurnosni kod, ime i prezime vlasnika, adresu) i šifru bankovnog računa za plaćanje iz tokena. Kartica se naplaćuje nakon slanja robe, ostavljajući nam mogućnost zamjene određenih proizvoda u slučaju nedostupnosti istog unutar prvotno ovlaštene vrijednosti narudžbe. Prije kupnje vaša je banka odobrila karticu za mrežne transakcije.

Sigurnost internetskog plaćanja

Prilikom plaćanja u našoj web trgovini koristite Mollie Payment Mollie B.V., s uredima u Keizersgracht 313, 1016 EE Amsterdam. Mollie B.V. ima dozvolu za pružanje usluga platnog prometa u skladu sa Zakonom o financijskom nadzoru (Wft) i kao takav je pod nadzorom De Nederlandsche banke; Mollie je napredni siguran sustav prihvaćanja platnih kartica putem interneta i osigurava potpunu tajnost podataka vaše kartice od trenutka kada ih upišete u Mollie sustav platni obrazac. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s potpunim informacijama o vašoj platnoj kartici. Također, podaci nisu dostupni čak ni zaposlenicima sustava Mollie. Svi pohranjeni podaci dodatno su zaštićeni enkripcijom pomoću FIPS 140-2 standardnog kriptografskog uređaja razine 3. Mollie sytem ispunjava sve zahtjeve u vezi online plaćanje sigurnosti propisane od strane vodećih kartica brandova, a djeluje prema standardu - PCI DSS Level 1 - najviši sigurnosni standard za industriju platnih kartica. Prilikom plaćanja kartica uključenih u 3D Secure program, vaša banka, s valjanošću same kartice, dodatno potvrđuje vaš identitet tokenima ili lozinkama. Mollie nudi mogućnost slanja plaćanja u različitim (stranim) valutama. Kada koristite ovu opciju, Mollie pretvara uplate za vas u iznos u eurima. Iznos koji treba primiti Kulen.hr izračunava Mollie po pojedinačnom plaćanju na temelju kupovnog tečaja (kombinacija, između ostalog, tečaja valute u trenutku plaćanja i troškova koje naplaćuje Molliev dobavljač) i marža. Marža je obično postavljen od strane Mollie na dva (2) posto tečaja naplaćuje Mollie, osim ako drugačije dogovoreno od strane stranaka.


Language
Croatian (croatia)
Open drop down