Zašto Kulen.hr


Kulen.hr je Internet trgovina tradicionalnim i autohtonim hrvatskim proizvodima vrhunske kvalitete. Na našoj stranici korisnici uvijek mogu moći pronaći izabrane hrvatske delicije vrhunske kvalitete i provjerenih proizvođača.

Ideja je nastala prije više godina gdje se naš posao više vezao uz ugostiteljstvo i maloprodaju. Naime osmislili smo i vodili projekt restorana „Divlja Baranja“  i preko 6 godina približavali smo Baranjske specijalitete građanima grada Zagreba. Od tradicionalnih jela od ribe, nezaobilaznih suhomesnatih delicija pa sve do složenih jela Baranje i Slavonije bili su na našem jelovniku.

Restoran Divlja Baranja by Kulen.hr

Uz sam restoran otvorili smo maloprodajno mjesto u centru Kaptol – „Kulenarnica by Kulen.hr“ gdje smo proizvode i delicije koje smo nudili u restoranu ovim putem nudili i kupcima u maloprodaji. Nakon uspješnog starta blagoslovljenog i od strane našeg kuma Miroslava Škore vidjeli smo da Zagrepčani vole tradicionalna jela istočne Hrvatske i da prostor na ovom tržište itekako postoji.

Miroslav Skoro at Kulen.hr

Iskustvo s našim dobavljačima u prethodnim poduhvatima uključujući prije svega delicije koje smo prezentirali kupcima u Zagrebu ovog puta želimo pretočiti u jednu modernu priču Internet trgovine (web shop). Ideja je na jednom mjestu ponuditi tradicionalne proizvode Slavonije i Baranje prema svim zainteresiranim kupcima iz Hrvatske, a ne samo grada Zagreba. Dakle narudžba i dostava svih artikala biti će dostupna na području cijele Hrvatske, ali i prema zemljama članicama EU što nas pretvara u jedan zanimljiv izlog tradicionalnih i autohtonih proizvoda iz Hrvatske.

Prednost Kulen.hr Internet trgovine očituje se u velikom iskustvu koje imamo s velikim brojem dobavljača s kojima smo surađivali  u restoranu „Divlja Baranja“ i dućanu „Kulenarnica by Kulen.hr“ i mogućnošću da izaberemo najbolje i najkvalitetnije proizvode iz prije spomenutih regija.

Hrvatski tracionalni proizvodi

Za početak krećemo s artiklima koji su temelj ove ponude delicija, a to su kulen, kulenova seka, kobasica, slanina i šunka, a polako ćemo uvoditi i dodatne artikle sve redom autohtone delikatese malih proizvođača.

Svima želimo dobar tek i doista se nadamo da će svi novi kupci ovim putem upoznati naše tradicionalne proizvode, a oni koji ih već dobro znaju da će imati sigurno mjesto provjerene kupovine od provjerenih proizvođača.

 

Vaš Kulen.hr


Ostavite komentar


Napominjemo, komentari moraju biti odobreni prije objaveLanguage
Croatian (croatia)
Open drop down